Tilauskaavakkeella helposti

Hae tilauskaavake tulostettavana PDF tiedostona tästä linkistä.

Tiesithän, että kaikki analogiset materiaalit kuten negatiivit, diakuvat ja valokuvat menettävät laatuaan joka vuosi ja joka päivä.

Skannattuna digitaaliseen muotoon niiden laatu ei enää heikkene ja laatua voidaan jopa palauttaa. Lisäksi skannaaminen digitaaliseen muotoon mahdollistaa vanhoistakin kuvista uudet tuotteet helposti ja edulliseen hintaan. Voit helposti tilata ikimuistoisia kalentereita kuvilla jotka ovat vuosikymmenien takaa tai voit koota Valokuvakirjan edellisistä sukupolvista.

Fotonetti Muistitikku

Toimitamme kuvasi jpg-tiedostoina 8 Gt muistitikulla. Yhdistä samaan tilaukseen negatiiveja, APS-filmejä, diakuvia ja vanhoja kuvia. Saat kaikki samalla muistitikulla ja yksillä postituskuluilla.

Negatiivien skannaus. Uudet hinnat.

20.8.2019

Negatiivien skannauksen tekniset tiedot

 • hinnoittelu helposti täysinä liuskoina
 • leikkaamattomille täyspitkille filmeille oma edullinen hinta
 • resoluutio n. 7 milj px (ylittää yleensä filmin tarkkuuden)
 • automaattinen pölyn poisto
 • automaattinen naarmujen poisto (filmien laatu huomioiden)
 • automaattinen valotuksen täsmäys
 • automaattinen värien korjaus (filmien ikä huomioiden)
 • numerointi negatiivien mukaan jos luettavissa
 • jokainen filmirulla omissa kansioissaan

Lataa tilauskaavake PDF tästä. 

135 eli ns. kinofilmien skannaus

Filmien skannaus on helppo ja edullinen tapa saada vanhat ja uudet filmisi tiedostoiksi. Studionetti skannaus on erittäin korkeatasoinen ja antaa erinomaisen kuvanlaadun jopa ilman tiedostojen jälkikäsittelyä. Edistynyt laitteistomme ja ohjelmistomme mahdollistavat erinomaisen valotuksen, väritasapainon ja tarkkuuden jokaiselle ruudulle erikseen.
Kun tilaat filmiesi skannauksen saat niistä digitaaliset kuvatiedostot joita voit käyttää samaan tapaan kuin digikamerasi tiedostoja. Voit tilata lisäkuvia, suurennoksia, valokuvatauluja, kalentereita tai vaikkapa Valokuvakirjoja.

Ethän leikkaa negatiiviliuskoja alkuperäistä lyhyemmäksi. Liian lyhyeksi pätkityn negaliuskan skannaaminen voi olla mahdotonta.

Skannaushinnat 135 liuskoille joiden pituus 2-6 negatiiviruutua
negaliuskojen määrä hinta/ liuska muistitikku/ tilaus toimituskulut/ tilaus
1-5 5,00 € 9,90 € 9,90 €
6-20 4,00 € 9,90 € 9,90 €
21-  1,22 € 9,90 € 9,90 €
Pidempien leikkaamattomien filmien skannaus, 12-36 ruutua/ filmi.
Filmien määrä hinta/ filmi muistitikku/ tilaus toimituskulut/ tilaus
1 19,00 € 9,90 € 9,90 €
2-5 15,00 € 9,90 € 9,90 €
6-  9,00 € 9,90 € 9,90 €

Negaliuskat

(Skannaus on mahdollinen 24x36mm negatiiveista eikä palvelu koske harvinaista ns. puolikinoa eikä mm. 110-, 126-, Rapid-,  120-filmejä.)

APS filmien skannaus

Filmi 20.11.2017Vihje: symbolit APS kasetin päädyssä kertovat filmikasetin tilan. 🔘= kuvaamaton filmi, puolipyöreä= osittain kuvattu filmi, X= kuvattu kehittämätön filmi, 🔲= kehitetty filmi joka on mahdollista skannata.Aps Pieni

Ethän milloinkaan yritä avata APS kasettia ilman tarvittavia erikoisvälineitä koska tällöin kasetti varmuudella vaurioituu ja kasetin myöhempi käyttö kuten skannaus tulee mahdottomaksi.

Skannaus APS filmeistä

APS filmit skannataan erittäin tehokkaalla skannaustekniikalla joka tuottaa automaattisesti erittäin korkealuokkaisen lopputuloksen. Skannausta ohjaa ohjelmisto joka suorittaa kaikki tarvittavat värikorjaukset, valotuskorjaukset ja optimaalisen tarkkuuden automaattisesti.

Skannaus huomioi automaattisesti kaikki filmimerkit kuten Fujifilm, Kodak, Agfa, Konica jne. Myös kaikki filmipituudet 15 kuvaa, 25 kuvaa ja 40 kuvaa ovat mahdollisia samaan edulliseen hintaan. Tilaus voi sisältää kaikkia em. filmimerkkejä, herkkyyksiä ja pituuksia jolloin muistitikku + postituskustannus laskutetaan vain kertaalleen.

Kun tilaat APS filmiesi skannauksen saat niistä digitaaliset kuvatiedostot joita voit käyttää samaan tapaan kuin digikamerasi tiedostoja. Voit tilata lisäkuvia, suurennoksia, valokuvatauluja, kalentereita tai vaikkapa Valokuvakirjoja.

Huomaathan, että tämä mahdollistaa samat edulliset hinnat kaikille tuotteillemme kuin digikamerasta sekä myös kaikki erikoistarjouksemme!

APS filmien skannaushinnat
hinta/kasetti
std
hinta/kasetti
HR
hinta/kasetti
HD HR
APS kasetti 15 kuvaa 12,00 € 15,00 € 20,00 €
APS kasetti 25 kuvaa 12,00 € 15,00 € 20,00 €
APS kasetti 40 kuvaa 12,00 € 15,00 € 20,00 €

Tilauksen hintaan lisätään postitus ja muistitikkukustannukset 29,90 € / tilaus. Samassa tilauksessa voi olla 135 negatiiveja, APS filmejä, diakuvia ja valokuvia.

Standard mahdollistaa mm. 10x15cm - 20x30cm kuvat, kalenterit, joulukortit, Valokuvakirjat ja jakamisen sosiaalisessa mediassa.

HR laatu mahdollistaa isommat suurennokset jopa 100x150 cm kokoon sekä isot Canvas Light taulut jolloin laatua ei rajoita skannaus vaan laadun ratkaisee alkuperäisen filmin laatu.

HD HR laatu sävykkäimmille APS filmeille kuten Fujifilm Nexia F 100 ja vastaavat. Mahdollistaa parhaan tarkkuuden ja hienoimman sävykkyyden. 

Diakuvien skannaus. Uudet hinnat.

24x36 kinodia skannaus

diakuvia tilauksessa
€ / dia
2-100 diaa/tilaus 0,89
101-500  diaa/tilaus 0,70
501-  diaa/tilaus 0,59

Hintaan lisätään muistitikun ja lähetyksen kulut 29,90 € / tilaus.

 • skannatun tiedoston koko n. 5400x3550 pikseliä
 • tiedoston pikselimäärä 19.2 Mpix
 • Nikon skannerin automatiikka poistaa pölyhiukkaset
 • ohjelmistomme suorittaa automaattisen sävy- ja värikorjailun
 • diojen ei tarvitse olla dialippaissa

Standardin mukaan katselupuoli on kehyksen vaaleampi puoli tai puoli jossa ei ole kirjoitusta. Emme voi tietää mikäli diakuvat on kehystetty ns. peilikuvana kehyksiin. Epäselvissä tapauksissa merkitse X dian katselupuolelle kehyksen kulmaan. Mikäli kuitenkin saat joitain kuvia peilikuvana voit kääntää tiedoston oikein päin jälkikäteen kun olet saanut jpg-tiedostot.

Huomioi seuraavat asiat

 • diakuvien katselupuoli on aina kehyksen vaaleampi puoli
 • Studionetti skannaa dioja 5x5cm kehyksissä, diakuvat voivat olla myös ns. puolikinokokoa tai APS dioja kunhan ne ovat 5x5cm kehyksissä
 • hyvin vanhojen tai muutoin värivirheisten tai ali-, ylivalottuneiden diakuvien sävyt voivat olla korjailulle ylivoimaisia

Dia NippuSkannaamme kehystettyjä (5x5cm) diakuvia. Voit toimittaa diat ilman dialippaita tai lippaissa.

STUDIONETTI OY

SATAMAKATU 6

95400 TORNIO

puhelinnumero saapumisilmoitusta varten: 0400 780108

Vanhojen valokuvien skannaus

Nyt voit saada vanhoista valokuvistasi uusia kuvia tai tiedostot myöhempää käyttöä varten. Alkuperäiset kuvat voivat olla mustavalkoisia tai värillisiä ja jopa A4 kokoisia.

Skannaus hinnat kuvista. Alkuperäinen max. koko A4.
kuvia kpl muistitikku + postitus € / kuva
1-20 kpl 29,90 € 1,50
21-50 kpl 29,90 € 0,99
51-100 kpl 29,90 € 0,96
100-  kpl 29,90 € 0,94

Pariskunta Ja Auto

Valokuvakirja diakuvista

A 4 Ikkuna A

Valokuvakirja skannatuista kuvistasi

Nyt voit saada Valokuvakirjan myös vanhoista diakuvista, negatiiveista, APS-filmeistä ja valokuvista. Tilaa skannaus ja saatuasi tiedostot suunnittelet ja tilaat Valokuvakirjan samoin kuin tilaisit digikamerasi otoksista ja saat Valokuvakirjan jossa on oikea valokuvien laatu. Voit yhdistää samaan kirjaa kuvia mistä tahansa vanhoista ja uusista kuvistasi. Kätevää!

Huomaathan, että tämä mahdollistaa samat edulliset hinnat kaikille tuotteillemme kuin digikamerasta sekä myös kaikki erikoistarjouksemme!

Suurennokset skannatuista tiedostoista

Suurennos Määräale

Valokuvasuurennokset skannatuista kuvistasi

Studionetti skannaus on erittäin korkealuokkainen ja mahdollistaa valokuvasuurennokset jopa 50x70cm kokoon asti. Kun haluat suurennoksia tilaa Studionetistä skannaus ja saatuasi kuvatiedostot voit tilata suurennoksia ja valokuvia tavalliseen tapaan normaaliin edulliseen hintaan.

Huomaathan, että tämä mahdollistaa samat edulliset hinnat kaikille tuotteillemme kuin digikamerasta sekä myös kaikki erikoistarjouksemme!