Hae tilauskaavake tulostettavana PDF tiedostona tästä linkistä.

Pyydä ilmainen filmien lähetyspakkaus ja ilmainen postitus tästä kinkistä fotonetti@me.com

Tiesithän, että kaikki analogiset materiaalit kuten negatiivit, diakuvat ja valokuvat menettävät laatuaan joka vuosi ja joka päivä.

Skannattuna digitaaliseen muotoon niiden laatu ei enää heikkene ja laatua voidaan jopa palauttaa. Lisäksi skannaaminen digitaaliseen muotoon mahdollistaa vanhoistakin kuvista uudet tuotteet helposti ja edulliseen hintaan. Voit helposti tilata ikimuistoisia kalentereita kuvilla jotka ovat vuosikymmenien takaa tai voit koota Valokuvakirjan edellisistä sukupolvista.

Fotonetti Muistitikku

Toimitamme kuvasi jpg-tiedostoina 8 Gt muistitikulla. Yhdistä samaan tilaukseen negatiiveja, APS-filmejä, diakuvia ja vanhoja kuvia. Saat kaikki samalla muistitikulla ja yksillä postituskuluilla.

Diat Kuviksi 3.10.2018

Nyt on helppoa ja kätevää. Saat diakuvasi JPG tiedostoina muistitikulla sekä aitoina valokuvina skannauksen hinnalla.

15.10. mennessä meille lähetetyt diat skannaamme ja valmistamme aidoiksi valokuviksi SAMAAN HINTAAN!

Kampanja koskee 5x5cm kehyksiin kehystettyjä 135-diakuvia. Varmista, että diat ovat oikein päin kehystettyjä jotta vältyt peilikuvilta. ks. ohjeet alla. Epäselvissä tapauksissa merkitse X dian katselupuolelle kehyksen kulmaan.

Ks. diaskannauksen tiedot ko. tuotteen tiedoista.

FOTONETTI

SATAMAKATU 6

95400 TORNIO

sähköpostiosoite saapumisilmoitusta varten: fotonetti@me.com

24x36 kinodia skannaus

diakuvia tilauksessa
muistitikku ja postitus € / dia € / scann + kuvat
2-50 diaa/tilaus 29,90 0,99 1,18
51-100 diaa/tilaus 29,90 0,90 1,09
101- 500 diaa/tilaus 29,90 0,85 1,04
501 - diaa/tilaus 29,90 0,79 0,98

Skannaus suoritetaan NIKON diaskannerilla resoluutiolla 4000 dpi joka käytännössä ylittää diakuvan tarkkuuden. Diojen ei tarvitse olla dialippaissa. Hintoihin ei tule piilokuluja lipastamisesta yms.

NIKON skannerin automatiikka poistaa diojen pinnalla olevat pölyhiukkaset. Käyttämämme ohjelmisto suorittaa valotus- ja värisäädöt täysin automaattisesti ja lopputulos on erinomainen. Poikkeuksen voi aiheuttaa erittäin vanhat tai muutoin voimakkaasti värivirheiset otokset.

Standardin mukaan katselupuoli on kehyksen vaaleampi puoli tai puoli jossa ei ole kirjoitusta. Emme voi tietää mikäli diakuvat on kehystetty ns. peilikuvana kehyksiin. Epäselvissä tapauksissa merkitse X dian katselupuolelle kehyksen kulmaan. Mikäli kuitenkin saat joitain kuvia peilikuvana voit kääntää tiedoston oikein päin jälkikäteen kun olet saanut jpg-tiedostot.

Huomioi seuraavat asiat

  • diakuvien katselupuoli on aina kehyksen vaaleampi puoli
  • Fotonetti skannaa ainoastaan ns. kinodioja 5x5cm kehyksissä
  • toimita diat ilman dialippaita

Dia NippuSkannaamme kehystettyjä (5x5cm) diakuvia. Toimita diat mielellään ilman dialippaita. Pyydä tarvittaessa lähetyspakkaus ja kerro diakuviesi määrä jotta osaamme sovitta pakkauksen koon sopivaksi.

FOTONETTI

SATAMAKATU 6

95400 TORNIO

sähköpostiosoite saapumisilmoitusta varten: fotonetti@me.com

NegaliuskatToimita negaliuskat aina kokonaisina leikkaamattomina liuskoina. Liian lyhyeksi pätkityn negaliuskan skannaaminen voi olla mahdotonta.

135 eli ns. kinofilmien skannaus

Filmien skannaus on helppo ja edullinen tapa saada vanhat ja uudet filmisi tiedostoiksi. Fotonetin skannaus on erittäin korkeatasoinen ja antaa erinomaisen kuvanlaadun jopa ilman tiedostojen jälkikäsittelyä. Edistynyt laitteistomme ja ohjelmistomme mahdollistavat erinomaisen valotuksen, väritasapainon ja tarkkuuden jokaiselle ruudulle erikseen.
Kun tilaat filmiesi skannauksen saat niistä digitaaliset kuvatiedostot joita voit käyttää samaan tapaan kuin digikamerasi tiedostoja. Voit tilata lisäkuvia, suurennoksia, valokuvatauluja, kalentereita tai vaikkapa Valokuvakirjoja.

Skannaus hinnat 2-6 ruudun liuskoina.

135 nega- tai diafilmi € / ruutu € / skann+kuvat muistitikku ja postitus
2-100 ruutua 0,59 € 0,79 € 29,90 € / tilaus
101- 500 ruutua 0,55 € 0,75 € 29,90 € / tilaus
501- oo ruutua 0,49 € 0,69 € 29,90 € / tilaus

(Skannaus on mahdollinen 24x36mm negatiiveista eikä palvelu koske harvinaista ns. puolikinoa.)

Filmi 20.11.2017Vihje: symbolit APS kasetin päädyssä kertovat filmikasetin tilan. 🔘= kuvaamaton filmi, puolipyöreä= osittain kuvattu filmi, X= kuvattu kehittämätön filmi, 🔲= kehitetty filmi joka on mahdollista skannata.Aps Pieni

Ethän milloinkaan yritä avata APS kasettia ilman tarvittavia erikoisvälineitä koska tällöin kasetti varmuudella vaurioituu ja kasetin myöhempi käyttö kuten skannaus tulee mahdottomaksi.

Skannaus APS filmeistä

APS filmit skannataan erittäin tehokkaalla skannaustekniikalla joka tuottaa automaattisesti erittäin korkealuokkaisen lopputuloksen. Skannausta ohjaa ohjelmisto joka suorittaa kaikki tarvittavat värikorjaukset, valotuskorjaukset ja optimaalisen tarkkuuden automaattisesti.

Skannaus huomioi automaattisesti kaikki filmimerkit kuten Fujifilm, Kodak, Agfa, Konica jne. Myös kaikki filmipituudet 15 kuvaa, 25 kuvaa ja 40 kuvaa ovat mahdollisia samaan edulliseen hintaan. Tilaus voi sisältää kaikkia em. filmimerkkejä, herkkyyksiä ja pituuksia jolloin muistitikku + postituskustannus laskutetaan vain kertaalleen.

Kun tilaat APS filmiesi skannauksen saat niistä digitaaliset kuvatiedostot joita voit käyttää samaan tapaan kuin digikamerasi tiedostoja. Voit tilata lisäkuvia, suurennoksia, valokuvatauluja, kalentereita tai vaikkapa Valokuvakirjoja.

Huomaathan, että tämä mahdollistaa samat edulliset hinnat kaikille tuotteillemme kuin digikamerasta sekä myös kaikki erikoistarjouksemme!

APS filmien skannaushinnat
hinta/kasetti
std
hinta/kasetti
HR
hinta/kasetti
HD HR
APS kasetti 15 kuvaa 12,00 € 15,00 € 20,00 €
APS kasetti 25 kuvaa 12,00 € 15,00 € 20,00 €
APS kasetti 40 kuvaa 12,00 € 15,00 € 20,00 €

Tilauksen hintaan lisätään postitus ja muistitikkukustannukset 29,90 € / tilaus. Samassa tilauksessa voi olla 135 negatiiveja, APS filmejä, diakuvia ja valokuvia.

Standard mahdollistaa mm. 10x15cm - 20x30cm kuvat, kalenterit, joulukortit, Valokuvakirjat ja jakamisen sosiaalisessa mediassa.

HR laatu mahdollistaa isommat suurennokset jopa 100x150 cm kokoon sekä isot Canvas Light taulut jolloin laatua ei rajoita skannaus vaan laadun ratkaisee alkuperäisen filmin laatu.

HD HR laatu sävykkäimmille APS filmeille kuten Fujifilm Nexia F 100 ja vastaavat. Mahdollistaa parhaan tarkkuuden ja hienoimman sävykkyyden. 

Vanhoista valokuvista uusia

Nyt voit saada vanhoista valokuvistasi uusia kuvia tai tiedostot myöhempää käyttöä varten. Alkuperäiset kuvat voivat olla mustavalkoisia tai värillisiä ja jopa A4 kokoisia.

Skannaus hinnat kuvista. Alkuperäinen max. koko A4.
kuvia kpl muistitikku + postitus € / kuva
1-20 kpl 29,90 € 1,50
21-50 kpl 29,90 € 0,99
51-100 kpl 29,90 € 0,96
100-  kpl 29,90 € 0,94

Pariskunta Ja Auto

Olohuone 08

Valokuvataulu skannatuista kuvistasi

Ripustusvalmiilla valokuvasuurennoksella sisustat yksilöllisesti ja tyylikkäästi. Ripustaminen on helppoa koska Kapa-pohjustus on hyvin kevyt eikä siten vaadi järeitä ripustusratkaisuja.

Valokuvataulua valmistetaan neljässä kiinteässä kuvakoossa joista löytyy oikea koko jokaiseen aiheeseen ja paikkaan. Suurennoksia yli 20x30 cm ei valmisteta valkoreunaisena.

Kun haluat Valokuvatauluja tilaa Fotonetistä skannaus ja saatuasi kuvatiedostot voit tilata Valokuvataulun ja valokuvia tavalliseen tapaan Vakio tilauksena normaaliin edulliseen hintaan.

Huomaathan, että tämä mahdollistaa samat edulliset hinnat kaikille tuotteillemme kuin digikamerasta sekä myös kaikki erikoistarjouksemme!

A 4 Ikkuna A

Valokuvakirja skannatuista kuvistasi

Nyt voit saada Valokuvakirjan myös vanhoista diakuvista, negatiiveista, APS-filmeistä ja valokuvista. Tilaa skannaus ja saatuasi tiedostot suunnittelet ja tilaat Valokuvakirjan samoin kuin tilaisit digikamerasi otoksista ja saat Valokuvakirjan jossa on oikea valokuvien laatu. Voit yhdistää samaan kirjaa kuvia mistä tahansa vanhoista ja uusista kuvistasi. Kätevää!

Huomaathan, että tämä mahdollistaa samat edulliset hinnat kaikille tuotteillemme kuin digikamerasta sekä myös kaikki erikoistarjouksemme!

Suurennos Määräale

Valokuvasuurennokset skannatuista kuvistasi

Fotonetin skannaus on erittäin korkealuokkainen ja mahdollistaa valokuvasuurennokset jopa 50x70cm kokoon asti. Kun haluat suurennoksia tilaa Fotonetistä skannaus ja saatuasi kuvatiedostot voit tilata suurennoksia ja valokuvia tavalliseen tapaan normaaliin edulliseen hintaan.

Huomaathan, että tämä mahdollistaa samat edulliset hinnat kaikille tuotteillemme kuin digikamerasta sekä myös kaikki erikoistarjouksemme!

Canvas Kokokuva Pieni

Canvas Light skannatuista kuvistasi

Canvas Light taulun värit ovat parasta mitä kankaalle voidaan tulostaa. Erinomainen sävyala ja näyttävät värit. Uudelleen suunniteltu runkorakenne tekee Canvas Light taulusta erittäin kevyen joten sen ripustaminen on helppoa. Laaja kokovalikoima ja erinomainen laatu tekevät tästä sisustustaulusta hyvän valinnan.

Tulostetaan keskiviikkoisin ellei erikseen muuta sovita. Valmistetaan ja postitetaan torstaisin.

Canvas Light tekniset tiedot

  • kuvan materiaali kangas
  • tulostusmenetelmä HDX pigmentti
  • runko erittäin jäykkä Light
  • taustapaneeli jossa ripustusaukko
  • paino esim. 40x50cm n. 600g
  • tilataan Torilta

Kun haluat Canvas Light taulun tilaa Fotonetistä  skannaus ja saatuasi kuvatiedostot voit tilata Canvas Light taulun ja valokuvia tavalliseen tapaan Fotonetin Torilta normaaliin edulliseen hintaan.

Huomaathan, että tämä mahdollistaa samat edulliset hinnat kaikille tuotteillemme kuin digikamerasta sekä myös kaikki erikoistarjouksemme!