TOIMITUSEHDOT
 
Hinnat

Ajantasaiset tuotteiden hinnat ilmenevät kulloinkin kotisivuillamme olevasta hinnastosta ja näkyvät aina tilausjärjestelmässä realiaikaisena. Kaikkiin hintoihin sisältyy arvonlisävero. Varaamme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta.

Oikeus kuvatiedostoihin

Asiakas/tilaaja yksin vastaa siitä, että hänellä on oikeus käyttää kuvatiedostoa/kuvatiedostoja tilaamaansa tuotteeseen. Studionetti Oy sitoutuu olemaan käyttämättä kuvatiedostoja mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin asiakkaan/tilaajan tilaamien tuotteiden valmistamiseen.Studionetti Oy ei valmista pyynnöstäkään aiemman tilauksen kuvatiedostoista tuotteita toimitettavaksi toiselle vastaanottajalle tai muuhun osoitteeseen kuin tilauksessa on nimenomaisesti osoitettu.

Kuvatiedostojen säilyttäminen

Studionetti Oy säilyttää asiakkaan/tilaajan kuvatiedostoja huolellisesti. Kuvatiedostot eivät ole missään tilanteessa saatavilla verkon kautta vaan valmistettavien/valmistettujen tilausten arkistointi on erillään verkosta. Tilaukset ja niiden sisältämät kuvatiedostot hävitetään Studionetti Oy:n toimesta aina kun kohtuulliseksi katsottava reklamaatioaika on umpeutunut.

Toimituksen myöhästyminen tai katoaminen

Ilmoitetut toimitusajat ovat aina ehdolla Force majeure. Mikäli toimitus myöhästyy tai katoaa kuljetuksessa Studionetti Oy:n ja asiakkaan välillä rajoittuu Studionetti Oy:n vastuu aina tilauksen arvoon. Studionetti Oy ei vastaa mistään välillisistä kuluista tai kolmannen osapuolen vahingoista tai kuluista riippumatta siitä johtuuko tilauksen katoaminen / viivästyminen Studionetti Oy:n toiminnasta, kuljetusyrityksen toiminnasta tai muun osapuolen toiminnasta. Ensisijaisesti kadonnut toimitus korvataan uudella identtisellä toimituksella.

Virhe tuotteessa

Mikäli tilaaja/vastaanottaja havaitsee tuotteessa virheen tai kuljetusvaurion korvataan virheellinen tuote ensisijaisesti uudella virheettömällä tuotteella. Studionetti Oy toimittaa uuden virheettömän tuotteen viipymättä saatuaan virheestä reklamaation ja kun virheen laatu ja syy on selvitetty sekä virheelliset tuotteet yksilöity. Virheellisen tuotteen palauttamisesta sovitaan tilaajan/vastaanottajan kanssa tapauskohtaisesti. Studionetti Oy ei vastaa mistään välillisistä kuluista tai kolmannen osapuolen vahingoista tai kuluista riippumatta siitä johtuuko virhe tuotteessa Studionetti Oy:n toiminnasta, kuljetusyrityksen toiminnasta tai muun osapuolen toiminnasta.

Kuvien sekä muiden tuotteiden valmistaminen

Studionetti Oy kehittää tuotteitaan ja tuotantomenetelmiään jatkuvasti. Jotta Studionetti Oy voisi tarjota aina parhaan mahdollisen laadun ja hintatason varaamme mahdollisuuden muuttaa tai vaihtaa tuotantomenetelmiä siitä erikseen etukäteen ilmoittamatta.

Toimituskulut

Tuotteiden hintaan lisätään toimituskulut ellei sivustolla tuotteen osalta muuta mainita. Toimituskulujen suuruus ilmenee aina tilauksen tarkistusvaiheessa ennen maksutapahtumaa. Toimituskulut ulkomaille ovat kotimaan postituskuluja korkeammat ja ilmenevät myös tilauksen tarkistusvaiheessa.

Maksutavat


Tuotteet maksetaan luottokortilla tai pankin e-maksulla.

 Maksujen välittäjäoperaattorina toimii suomalainen Paytrail.

Asiakastiedot ja rekisteröityminen

Studionetti Oy:n kuvapalvelut toimivat ilman rekisteröitymistä. Asiakkaiden henkilötietoja ei tallenneta pysyviin rekistereihin. Tilauksessa annetut asiakastiedot ovat Studionetti Oy:n käytettävissä ainoastaan kyseistä tilausta varten ja poistetaan arkistosta yhtäaikaisesti tilauksen poistamisen kanssa. Em. poistaminen tapahtuu määräajan jälkeen kun mahdollisen reklamaatioajan katsotaan päättyneen.
Ainoa pysyvästi tallennettava tieto on asiakkaan antama sähköpostiosoite ja sekin vain siinä tapauksessa, että asiakas on antanut suostumuksensa ottaa vastaan Studionetti Oy:n sähköistä aineistoa.

Em. koskee Studionetti Oy:n omissa tilausohjelmistoissa toimivia tilausjärjestelmiä: Studio, Vakio, Kortti, Kuvaamo ja Pikalinja. Kuvakirjaohjelmisto, kalenteriohjelmisto ja Canvas-tauluohjelmisto vaativat palvelun luonteen vuoksi rekisteröitymisen. Ko. ohjelmistojen toiminnoista vastaa Netlife AS  NORWAY.


Studionetti Oy

Satamakatu 6
95400 Tornio

050-555 6500
fotonetti(at)me.com